CSALÁDI TÚRANAP

Szeretettel várunk kicsiket és nagyokat, fiúkat és lányokat, családokat és egyedül gyaloglókat, akik már csatlakoztak mozgalmunkhoz és azokat is, akik egy közös túrázás alkalmával szeretnének megismerkedni egyesületünk munkájával, július 3-án, egy bográcsos piknikkel egybekötött családi kirándulásra.

Ezen a napon a pápai Barátság Klub mozgássérült fiataljai is velünk lesznek. Kitartásuk és erejük megkönnyíti a mi lépteinket is! Csatlakozzon hozzánk és töltsön velünk (akár családdal, gyerekekkel, barátokkal) egy vidám, kellemes napot!

(A túra hossza Németbányától a tóig kb. 4 km. Aki visszafele már nem szeretne vagy nem tud gyalogolni, igénybe veheti az ingyenes kisvonatot!)

© "Tégy egy mosolyért" Egyesület - Számlaszám: OTP Bank 11748083-20026422, Adószám: 18659252-1-19,  Nyilvántartási szám: 19-02-0003548
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el